BUZZMASTER Event Workshop

De blauwdruk van jouw evenement..

Je wilt een evenement organiseren, maar hebt nog geen concrete invulling? Wij helpen je op weg tijdens onze Event Experience Workshop! Wij zien evenementen als een avonturenfilm. Met ups and downs. Uitdagingen en tests. Tegenstanders en medestanders en soms een grappenmaker tussendoor. Door een koppeling te maken tussen verschillende storytelling-technieken en evenementen zorgen we voor nieuwe inzichten en een frisse kijk op de organisatie van je evenement. 

Waarom is dit belangrijk?

Tijdens deze workshop gaan we aan de hand van onze Event Experience Canvas jullie doelgroep onderzoeken. Wie is je doelgroep? Hoe ziet zijn of haar reis eruit, en wat is zijn kijk op het thema van je evenement? Door de bezoeker het middelpunt te maken van jouw verhaal zorg je dat hij/zij onderdeel wordt van de boodschap die jij wilt overbrengen. Verder zijn alle organisatoren van jouw event aanwezig bij de workshop zodat we een gezamenlijk startpunt hebben en dus een enthousiast team. 

Wat gebruiken we daarvoor?

Een ruimte bij jullie op kantoor en ons Event Experience Canvas. Dit canvas is gebaseerd op verschillende storytelling methodieken van o.a. Joseph Campbell & Louis Cheskin.

Hoe doen we dat? 

Tijdens een workshop van ongeveer 4 uur gaan we samen met jou brainstormen over jouw bijeenkomst. We starten met een mini-college storytelling en gaan daarna met z’n allen de invulling van het evenement bepalen. Dit resulteert uiteindelijk in de blauwdruk voor jouw event.

Gijs van den Boom Brandinnovate sessie5DSR2381s

En nu?

De blauwdruk is af. Het idee dat uit de sessie komt is van jou en kun je gebruiken voor de voorbereidingen van jouw event. Wij kunnen je helpen bij de verdere inhoudelijke invulling. Onze focus ligt op de volgende onderdelen: Interactie, dagvoorzitterschap, podcast, event-redactie & video-content.

Wil je meer weten of direct een sessie boeken? Neem dan contact met ons op via info@buzzmaster.nl of telefonisch: 020-2101017. Tot snel!