Over Buzzmaster

Onze harten gaan sneller kloppen van evenementen. Zakelijke events waarbij de bezoeker onderdeel wordt gemaakt van de boodschap. Zo maak je écht impact! 

Wij zien nog regelmatig dat evenementen vooral eenrichtingsverkeer zijn, en daardoor wat droog zijn of soms zelfs gewoonweg saai. De organisatoren wíllen de verhalen, gevoelens en input van hun bezoeker wel ophalen, maar hoe je dat precies doet? Dat blijkt in de praktijk toch vaak lastig. Daarom zijn wij in 2014 begonnen met ons interactie-concept: een systeem waarbij je de smartphone van jouw bezoekers supersimpel kunt inzetten om vragen te stellen of te beantwoorden, onder de begeleiding van een interactie-expert.  

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder, en zijn we uitgegroeid tot een full-service evenementenbureau. Het interactie-concept is en blijft nog steeds een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening, omdat interactie altijd een directe invloed heeft op de impact die jouw evenement maakt. Maar echte ‘buzz is meer dan dat. Wij zien buzz als een ervaring, een gevoel dat je bezoekers raakt waardoor ze je event niet snel zullen vergeten.

Dat zit ook in de inhoud van je programma, de sprekers die op het podium staan, de boodschap die je overbrengt en de manier waarop je dat doet. Dat zit in het raken van je bezoeker, niet alleen op de dag zelf maar voor een nog veel langere tijd.

En die buzz creëren, dat kunnen wij als geen ander. 

Meet the Team

 Succesvolle evenementen laten een langdurige indruk achter. Als je het aan ons vraagt, tenminste. Het gaat om meer dan de dag zelf. Daarom zijn de evenementen die wij uitdenken en opzetten met onze klanten events die je voelt, ervaart, en niet snel meer vergeet.